Mladi, pametni i proaktivni: Business portal Promotor.ba Mladi, pametni i proaktivni: Business portal Promotor.ba
Novi poslovni portal naziva Creative poslovni portal Promotor.ba je krenuo sa svojim radom, čiji slogan glasi Centralno mjesto business zbivanja u Bosni i Hercegovini.... Mladi, pametni i proaktivni: Business portal Promotor.ba

Novi poslovni portal naziva Creative poslovni portal Promotor.ba je krenuo sa svojim radom, čiji slogan glasi Centralno mjesto business zbivanja u Bosni i Hercegovini.

Osim svakodnevnih poslovnih informacija Promotor.ba pažnju usmjerava ka edukativnim informacijama, te servisima za sve grupe učesnika u ekonomskom prostoru Bosne i Hercegovine, te je u suštini drugačiji od ostalih poslovnih portala koji trenutno egzistiraju u Bosni i Hercegovini.

Promotor.ba kreira poslovne sadržaje, proizvode i usluge (informacije, znanje i kontakte) u B2B i B2G segmentu za područje Bosne i Hercegovine koji proaktivnim djelovanjem inovativnog ozračja kreira dodatne vrijednosti za partnere i suradnike.

Njihova svakodnevnost je osiguravati unikatne i jedinstvene poslovne sadržaje, proizvode i usluge zasnovane na najnovijim i najnaprednijim tehnologijama za sve direktne i indirektne učesnike u ekonomiji Bosne i Hercegovine.

Na portalu je integrisan Poslovni B2B imenik Bosne i Hercegovine koji ima za cilj na jednom mjestu objediniti sve poslovne subjekte u našoj državi na inovativan i kreativan način, a koji je već počeo sa primanjem zahtjeva firmi za članstvo u njemu.

logotip

Izvor: Pozitivne.info

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0