Ljepše polovine: Osobine koje su značajnije od fizičkog izgleda Ljepše polovine: Osobine koje su značajnije od fizičkog izgleda
Ako se mislili da morate imati savršeno lice i tijelo kako biste privukli pažnju muškarca – varate se. Većina njih smatra da su žene... Ljepše polovine: Osobine koje su značajnije od fizičkog izgleda

Ako se mislili da morate imati savršeno lice i tijelo kako biste privukli pažnju muškarca – varate se. Većina njih smatra da su žene sa malo neprimjetnog mejkapa puno privlačnije, te da se u njihovom društvu osjećaju prijatnije. Otkrijte koje osobine svi muškarci cijene kod ljepše polovine i koje su značajnije od fizičkog izgleda.

Neobičan smisao za humor

Muškarci vole žene s kojima se mogu smijati. A što neobičniji ili ‘prljaviji’ smisao za humor imaju, tim bolje. Pritom ne mora nužno da ima seksualne aluzije, ali poželjno je da bude pomalo luckast.

Muškarci vole vaše mane

Ne volite možda svoje ruke, grudi, prćasti nos, usta. No upravo zbog tih posebnih obilježja ste mu se svidjeli i voli vas. Nemojte pokušavati sakriti ono što mislite da nije dobro, jer su ga možda upravo te stvari privukle.

Žene koje su blage i brižne

Neke žene možda nemaju savršenu figuru i crte lica, ali su saosjećajne i brižne. S tom osobinom učiniće da se muškarci osjećaju ponosno i voljeno, a oni ih upravo zbog toga zauzvrat obožavaju.

Žene koja im pružaju slobodu

Žena može biti i najpoželjniji seks simbol, ali ako ne prepoznaje kada muškarcu ipak treba dati malo prostora, ni savršen fizički izgled ne pomaže. Dame koje poštuju pravo na privatnost, poželjnije su od onih koje žele sve da kontrolišu.

Nezavisne žene

Iako vole da se postave kao zaštitnici, imponuje im žena koja je neozavisna. No, iako zvuči pomalo kontradiktorno, ako mu pokažete da imate svoj život, da ga volite, da ste dobro organizovani, muškarac će pokazati interes. Muškarci vole izazove, a emancipovane žene su izazov.

Privlači ih samopouzdanje

Ne morate biti fizički atraktivni da biste privukli muškarca, ali ‘ono nešto’ čime zračite, samopouzdanje ili stav, osvojiće jači pol. Žena koja zna koliko vrijedi i cijeni sebe, zanimljiva je i seksi.

Izvor: tportal.hr

Nanny

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0