Ljepote Bosne i Hercegovine u objektivu Adele Salihović Ljepote Bosne i Hercegovine u objektivu Adele Salihović
Predstavljamo Vam fotografije mlade, perspektivne i nadasve svestrane Adele Salihović. Adelina maštovitost se ogleda u njenoj ljubavi prema fotografiji. Adela, studentica Arhitektonskog fakulteta u... Ljepote Bosne i Hercegovine u objektivu Adele Salihović

Predstavljamo Vam fotografije mlade, perspektivne i nadasve svestrane Adele Salihović.

Adelina maštovitost se ogleda u njenoj ljubavi prema fotografiji. Adela, studentica Arhitektonskog fakulteta u Sarajevu, fotografiše arhitekturu i prirodu u trenucima njihovog međusobnog odnosa u kojem formiraju izvanrednu harmoniju i tvore specifične vizure. Posebno voli da fotografiše zalaske sunca i u svojoj arhivi posjeduje mnoštvo fotografija, ali smatra da, iako naizgled slične, svaka od ovih fotografija šalje posebnu poruka i biva doživljena na drugačiji način.

Adela je i administratorica na stranici Horion Bosna, te se trudi da svojim sopstvenim fotografijama doprinese kvaliteti stranice kojoj je osnovni cilj prikazivanje ljepote Bosne i Hercegovine. Ponekad se desi da pored određenih stvari prođemo više puta, a da ih ne zapazimo, dok nakon određenog vremena tu istu stvar počnemo da doživljavamo na potpuno drugačiji način. Niko od nas ne vidi na isti način ono što ga okružuje, te svako od nas drugačije doživljava prostor u kojem se nalazi. Ovim putem vam prikazujemo slike u Adelinim očima koje su uhvaćene slučajno i u trenucima koji vjerovatno mnogima od nas ne bi predstavljale posebnost.

Pogledajte i prosudite sami.

Izvor: Pozitivne.info

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0