Kupovina na Mauricijusu jedno uzbudljivo iskustvo Kupovina na Mauricijusu jedno uzbudljivo iskustvo
Kupovina na Mauricijusu jedno uzbudljivo iskustvo Mauricijus kupovina pruža jedinstveno iskustvo koje ne samo da dopušta istraživanje širokog sprektra kupovine, već nudi raznovrsnost kao... Kupovina na Mauricijusu jedno uzbudljivo iskustvo

Kupovina na Mauricijusu jedno uzbudljivo iskustvo

Mauricijus kupovina pruža jedinstveno iskustvo koje ne samo da dopušta istraživanje širokog sprektra kupovine, već nudi raznovrsnost kao i bogatu kulturu regiona. Muaricijus predstavlja svojevrsni stop shop za sve kupce koji žele da pauzu u kupovinu provedu na suncu, zapanjujućim plažama i upotpune iskustvo šopinga svetske klase.

Ostrvo pruža raznovrsna iskustva u prodaji, imate ceo paket od lokalnih prodavnica, super marketa pa sve do bescarinskih radnji (eng “duty free“). Mauricijus pruža sve brendirane stvari, nakit, tradicionalne suvenire, ručnu izradu … lista je beskrajna, na raspolaganju su različite mogućnosti kupovine i zaista se mogu kupiti sjajne stvari na Mauricijusu.

Kad razmišljte o kupovini postoje mnoga mesta na Mauricijusu, od malih radnji kraj puta do beskarinskih radnji gde možete naći najnoviju dizajnersku odeću, ima mnogo mogućnosti za odabir. Za kupce Mauricijus letovanje predstavlja nebesku poslasticu. Možete odabrati neki od suvenira za porodicu i prijatelje poput štapića vanile ili kikirikija, parfemska ulja, arome vanile, razne vrste čajeva, lokalne začine, sveže mlevenu kafu i ručno tkane torbe od ratana. Mauricijus je poznat i po širokoj paleti proizvoda od pamuka, jedan od najvećih proizvođača i treći po veličini izvoznik novih proizvoda od vune. Dakle, dok ste na Mauricijusu proverite najnovije proizvode od pamuka.

Duty-Free Shop – Bezcarinske radnje su jedno od najboljih mesta za kupovinu po sniženim cenama i lakša je kupovina za strance jer mogu platiti u različitim devizama osim Mauricijske ruplje. Ponuda je raznolika od dizajnerske odeće, elektronike, parfema i još mnogo sitnica koje se mogu kupiti po korektnim cenama. Najbolji deo kupovine u bezcarinskim radnjama je isporuka do aerodroma na dan povratka nazad.

Tržni centri – Postoji veliki broj šoping centara u gradu i okolini, koji se praktično ne propuštaju kada ste na Mauricijusu. Caudan & Port Louis Waterfront je nesvakidašnja stanica za kupovinu gde možete naći sve pod jednim velikim krovom. To je omiljeno mesto za gastronomade, turiste i lokalno stanovništvo koji traže odmor i zabavu. Turisti modu da istraže mnoge centre u Grand Bay. I drugi gradovi poput Quatre Bornes i Curepipe takože imaju velike tržne centre u kojima ima raznoraznih proizvoda pod jednim krovom.

Marketi – Mauricijus je jednostano raj za kupovinu i predstavlja centar proizvodnje tekstila, jedinstveno dizajniranog nakita , dijamanata i širok spektar ručno izrađenih proizvoda poput veštačkog cveća, modela čamaca, rezbarenog drveta i još mnogo toga. Šoping na Mauricijusu je zabavno ispunjavajuće iskustvo u kome ćete uživati u opuštenoj i mirnoj atmosferi.

Mauricijus putovanje nudi ugodno prijatno iskustvo kupovine i visoku vrednost za novac. Ukoliko odmor provedete na Mauricijus uživajte u vožnji skuterom, ronjenju, šetnji sa lavovima, vožnji kvada po prirodi, posmatranju delfina i u još mnogim aktivnostima koje će upotpunili vaše iskustvo.

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0