Kreativne ideje za Vaš dnevni boravak Kreativne ideje za Vaš dnevni boravak
Namještaj je prilično teško ocijeniti bez konteksta. Naravno, stvari dobro izgledaju na ekranu, setovima u radnjama, ali da li će se iste uklopiti u... Kreativne ideje za Vaš dnevni boravak

Namještaj je prilično teško ocijeniti bez konteksta. Naravno, stvari dobro izgledaju na ekranu, setovima u radnjama, ali da li će se iste uklopiti u Vaš dom. Predstavljamo Vam nekoliko primjera, kako da rasporedite i koje boje da izaberete kako bi vaš dnevni boravak izgledao veseo, prijatan i najdraže mjesto za vaš odmor.

U nekim od ovih primjera namještaj je dizajniran kako bi se uklopio s postojećim elementima i shemama boja, a u nekim ima za cilj da se izdvaja od konteksta. Bez obzira da li ste u potrazi za novim idejama za dnevni boravak, ovi primjeri će vam sigurno pomoći da reorganizirate postojeći.

Izvor: Pozitivne.info

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *