Kontrola misli – Kako da postanete gospodar svog života Kontrola misli – Kako da postanete gospodar svog života
Univerzum je mentalne prirode, sačinjen od inteligentne energije. Svaka misao koju mislite stvara vaš doživljaj stvarnosti. Svaka misao koju mislite, kao kamen bačen u... Kontrola misli – Kako da postanete gospodar svog života

Univerzum je mentalne prirode, sačinjen od inteligentne energije.
Svaka misao koju mislite stvara vaš doživljaj stvarnosti. Svaka misao koju mislite, kao kamen bačen u vodu, stvara talase koji se šire nadaleko i naširoko. OVi talasi pokupe sve što je slično toj misli i to vam vrate nazad umnoženo mnogo puta.

Osjećanja daju energiju i moć mislima. Intenzitet osjećanja odredjuje veličinu talasa koje vaše misli stvaraju. Intenzitet osjećanja odredjuje koliko će se brzo vaše misli manifestovati kao vaša životna iskustva.

Misli ljubavi, radosti, mira, zdravlja i izobilja stvaraju iskustva dobrobiti. Misli i osjećanja neimaštine, brige, uzrujanja, bolesti, patnje i odvojenosti od Izvora svih blagoslova stvaraju još više iskustava sličnih takvim mislima.

Misli ne funkcionišu izolovane jedne od drugih, već su ojačanje ili oslabljene drugim mislima. Misli koje su u sukobu donekle neutrališu jedne druge i one snažnije se manifestuju u vašem životu. Nije bitno da li se misli koje mislite odnose na vas ili na nekog drugog. Svaka misao koju mislite proizvodi srodne plodove u vašem životu. Da bi iskusili izobilje, držite se misli i osjećanja izobilja, podsjećajući se da se Izvor svog izobilja nalazi unutar vas i da će vaše misli i osjećanja izobilja da vas upute ka onome što treba da uradite da bi iskusli sve izobilje koje želite u vašem životu.

Ako mislite na jedan način o sebi, a na drugi o nekom drugom – dobar, loš, ispravan, pogrešan, lijep, ružan, pametan, glupav, lud ili bilo šta drugo – vi ćete manifestovati u svom životu šta god je u skladu sa vašim snažnijim mislima i osjećanjima.

Vježbajte se da ispunite svoju svijest mislima, kako o sebi tako i o svima drugima- života punog ljubavi, mira, svjetlosti, radosti, zdravlja, izobilja, mudrosti i svijesti jednog vječnog Životnog inteligentnog duha koji sve prožima i kroz sve se izražava.
Nije bitno da li misli koje mislite proizilaze iz vaše svijesti ili ste ih usvojili slušanjem vijesti, gledanjem filmova, čitanjem knjiga ili razgovorima sa drugim ljudima. Kada slušate vijesti koje ulivaju strahove pričama o raznim katastrofama, i gledate filmove pune životnih drama, haosa i ratovanja, onda vi programirate ove ideje u svoju svijest kao da želite da ih iskusite u svom životu. Umjesto njih, okružite se mislima, snimcima, ljudima, knjigama koje vas inspirišu, koje vam daju osjećaj mira, ljubavi, radosti, izobilja i koje doprinose da se osjećate bezbjedni, zaštićeni, voljeni, lijepi i zdravi.

O čemu god mislite, to jačate u svom životu. Ako vi niste u kontroli vaših misli, neko drugi će da bude. Ko god kontroliše vaše misli, kontroliše vaš život. Vi razvijate kontrolu nad svojim mislima, tako što svejsno izaberete šta ćete da mislite i da osjećaet.

Knjige i snimci koji vas inspirišu su sredstva koja mogu puno da vam pomognu, ali onda treba da idete korak dalje…
Izaberete misao koja vas inspiriše i jača i ponavljate je tiho sebi tokom cijelog dana. Ispunite svijest mislima i osjećanjima koje želite da ojačate, iskusite, doživite u svom životu. Ta misao može da bude “Bog” ili šta god vama predstavlja Izvor svih blagoslova, znajući da se taj Izvor nalazi unutar vas, da je on život koji pokreće vaše tijelo, inteligencija vaših misli, moć kroz koju možete bilo šta da ostvarite. Dajte život toj misli osjećajući što življe da možete sve što ona vama predstavlja. Što vidljive zamislite i što življe osjetite taj osjećaj stvarnosti te misli, to će ona brže da se manifestuje u vašem iskustvu.

Možete da ponavljate rečenicu kao na primjer: “Ja sada prihvatam i izražavam potpunost Moćnog prisustva Boga.” zamišljajući i osjećajući da se sva ljubav, svjetlost, moć, izobilje i sve dobrobiti Izvora svih blagoslova izražavaju kroz vas i vaš život.

Prije nego što iskusite bilo kakav blagoslov u svom životu vi morate prvo da ga usvojite u svojim mislima i osjećanjima. Kada postanete gospodari svojih misli i osjećanja vi otvarate vrata beskonačnoj slobodi.
Izvor: http://zakonprivlacnosti.com/kontrola-misli-kako-da-postanete-gospodar-svog-zivota/

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0