Koncerti Jazz Festa Sarajevo na ekranima širom svijeta Koncerti Jazz Festa Sarajevo na ekranima širom svijeta
Dio koncerata održanih na 17. Jazz Festu Sarajevo 2013 premijerno će u nedjelju biti emitiran na TV stanici Mezzo i to njihovom kanalu Mezzo... Koncerti Jazz Festa Sarajevo na ekranima širom svijeta

Dio koncerata održanih na 17. Jazz Festu Sarajevo 2013 premijerno će u nedjelju biti emitiran na TV stanici Mezzo i to njihovom kanalu Mezzo HD.

Vodeća svjetska TV stanica za jazz i klasičnu muziku, i francuski Mezzo sa Jazz Festom je u protekloj godini započeo saradnju koja će omogućiti da koncerte sarajevskog festivala vidi publika širom svijeta, saopćeno je iz Jazz Festa Sarajevo.

Tako će 23. marta na kanalu Mezzo HD biti prikazani koncerti John Scofield Uberjam Banda, zatim koncert Eivind Aarset Quarteta, te David Gilmore Art Of Ascension Trija.

Prva repriza koncerata bit će istu večer u ponoć, a tokom marta, aprila i maja koncerti će biti emitirani i na kanalima Mezzo SD i Mezzo Asie.

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *