Koliko muškarac treba da bude viši od žene? Koliko muškarac treba da bude viši od žene?
Kada je riječ o ljubavi, čini se da je veličina zaista važna. Naime, rezultati novog istraživanja pokazuju kako žene žele muškaraca koji je 12,7... Koliko muškarac treba da bude viši od žene?

Kada je riječ o ljubavi, čini se da je veličina zaista važna. Naime, rezultati novog istraživanja pokazuju kako žene žele muškaraca koji je 12,7 centimetara viši od njih. Upravo je to tolika razlika u visini između princa Vilijama i Kejt Midlton, što stvara sliku zaista skladnog para, piše Dejli mejl.

U anketi, koju je sprovela kompanija Lovehoney, učestvovalo je 2.000 ispitanika, a njih 70 odsto izjavilo je kako se osjećaju bolje u vezi u kojoj je muškarac viši.

Svaki peti ispitanik složio se s tim da je visinska razlika između 10 i 15 centimetara idealna, a tek svaki deseti ispitanik rekao je kako je najbolje kada su partneri identične visine.

Visinom od 190 centimetara, princ Vilijam i njegova supruga Kejt, koja je visoka 177 centimetara, smatraju se skladnim parom. Čini se kako je upravo visina odlučujući faktor kada je u pitanju pronalaženje partnera, a svega 24 odsto žena i 35 odsto muškaraca kaže kako im razlika u visini uopšte nije bitna.

Rezultati takođe pokazuju kako je čak 83 odsto žena i 89 odsto muškaraca zadovoljno visinom svog partnera, a samo 14 odsto žena priželjkuje da je njihov partner barem malo viši.

Uprkos tome što većina žena kaže kako visina ne utiče na vezu, šest odsto muškaraca kaže kako su se barem jednom trenutku osjetili da su preniski da priđu ženi koja im se sviđa.

Istraživanje pokazuje da, kada je riječ o visini, baš kao i boje očiju i kose, svi imaju svoje preferencije pa tako visina itekako utiče prilikom odabira partnera. Ali, kako napominju stručnjacii, iako svi preferiraju određenu visinu partnera, ona ne bi trebala da stane na put iskrenoj ljubavi.

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0