Klix: Vozač GRAS-a uzeo kombi i vozi putnike prema Mahmutovcu Klix: Vozač GRAS-a uzeo kombi i vozi putnike prema Mahmutovcu
“Lijepa vijest iz GRAS-a je da je jutros došao jedan vozač kombija, bez ikakvih problema uzeo nalog, izvezao vozilo i obavlja vožnju prema Mahmutovcu”,... Klix: Vozač GRAS-a uzeo kombi i vozi putnike prema Mahmutovcu

“Lijepa vijest iz GRAS-a je da je jutros došao jedan vozač kombija, bez ikakvih problema uzeo nalog, izvezao vozilo i obavlja vožnju prema Mahmutovcu”, izjavila je za Fenu Mubera Begić-Žiga, vršilac dužnosti direktora GRAS-a.

To je uradio jedan vozač, a ostali su se oglušili na rok koji im je sinoć dala Skupština Kantona Sarajevo da jutros u četiri sata bezuslovno uspostave javni prijevoz.

“Nakon sinoćnje sjednice Skupštine KS zajedno sa predsjednikom Nadzornog odbora Izetom Hormanom došla sam među radnike sa kojima smo razgovarali više od dva i po sata, ali oni odbijaju da voze”, dodala je Begić-Žiga.

Govoreći o daljnjim postupcima, Begić-Žiga je navela da se u skladu sa Zakonom o radu provodi postupak utvrđivanja odgovornosti, a šta iz toga slijedi, kako je dodala, predviđeno je zakonom.

Pročitaj više na klix.ba

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0