Klasika u plavoj i bijeloj boji ili Moderna u lila i antracit boji- prave oaze za opuštanje Klasika u plavoj i bijeloj boji ili Moderna u lila i antracit boji- prave oaze za opuštanje
Svako od nas treba da odredi svoje vrijeme za opuštanje.Najbolji način za to je definitivno Spa centar.Međutim,često nismo u mogućnosti da toliko vremena odvojimo... Klasika u plavoj i bijeloj boji ili Moderna u lila i antracit boji- prave oaze za opuštanje

Svako od nas treba da odredi svoje vrijeme za opuštanje.Najbolji način za to je definitivno Spa centar.Međutim,često nismo u mogućnosti da toliko vremena odvojimo za odlazak na mjesto opuštanja i relaksacije.Ali naravno,tu nije kraj.Postoji rješenje i za to.Napravite svoj vlastiti Spa centar.Kao što znate interijer je jako važan,prema tome uz par trikova možete da uživate svaki dan.Uredite sami oazu za opuštanje.

 

Podiže raspoloženje

Plava boja u kupatilu budu Vaša osjetila,stvara dobro raspoloženje i svojom svježinom čini kao da se osjećate u Spa centru.U kombinaciji sa bijelom optički proširuje Vaše kupatilo i uz malo mašte i dekorativnih elemenata svakim jutarnjim odlaskom u kupatilo započet ćete dan svježi i raspoloženi.

 

 

Lila raspoloženje

Lila je boja duha i duhovnosti. Djeluje na uravnoteženje raspoloženja. Ofarbajte zid Vašeg kupatila u lila boju,postavite akcenat na antracit nijansama.Odličan kontrast lila boji je svijetla boja drveta i bijela.

 

 

Nanny

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0