Kakve kvalitete treba da ima vaš budući muž? Kakve kvalitete treba da ima vaš budući muž?
Kriterijumi za odabir partnera se razlikuju od žene do žene. Međutim, postoje univerzalne osobine koje mora da ima idealan suprug, bez izuzetaka. Svaka žena... Kakve kvalitete treba da ima vaš budući muž?

Kriterijumi za odabir partnera se razlikuju od žene do žene. Međutim, postoje univerzalne osobine koje mora da ima idealan suprug, bez izuzetaka.

Svaka žena ima sopstvenu zamisao idealnog muškarca. I dok ga jedna žena zamišlja kao dvometraša, markantnog držanja i crnih očiju, neka druga mašta o plavokosom ljepotanu, savršenog osmijeha. Međutim, ovo su samo neke od varijanti kojih je na hiljade. Ipak, postoje osobine koje mora da ima svaki muškarac, bez obzira da li je riječ o plavom, crnom, pametnom, lijepom, simpatičnom ili nekom drugom tipu. Evo šta svaka žena treba da stavi na listu svojih kriterijuma…

Vjernost 

Vjernost je jedna od najvažnijih osobina pravog muškarca, mada je to teško predvidjeti, naročito ako se uzmu u obzir rezultati ankete koja pokazuje da je čak 60 odsto muškaraca barem jednom prevarilo svoje partnerke. Rješenje je u seksu. Naime, muškarci varaju kada nisu zadovoljni seksom u vezi. Stoga, budete li imali kvalitetne seksualne odnose, ne morate da brinete za njegovu vjernost.

Poštenje 

Riječ je o vrlo važnoj osobini. Vaš muškarac mora da cijeni druge, ali i drugi moraju da poštuju njega. Ukoliko posjeduje ovu karakteristiku, znači da drži do svoje riječi i do svojih djela. Osim toga, ova osobina pokazuje i da imate hrabrog muškarca pored sebe.

Manire 

Svaki pravi muškarac treba da bude pristojan, uljudan, obziran i pažljiv prema ženskim potrebama. nema izgovora da muškarac ne bude gospodin, naročito kada su muško-ženski odnosi u pitanju.

Otvorenost 

Pravi muškarac ne izbjegava odgovore i sliježe ramenima. On učestvuje u razgovoru i gleda vas direktno u oči dok pričate, što znači da je zaista zainteresovan za ono što govorite. Muškarci koji nisu direktni su slabići.

Iskrenost 

Pravi muškarac uvijek govori istinu, a ne ono što želite da čujete. Istina katkad može da povrijedi, ali i to je bolje nego da pored sebe imate partnera koji vas laže kad zine.

Zrelost 

To znači da je u stanju da se brine o sebi i da problemima pristupa smireno i odraslo. On ne mora da bude bogat, ali mora da zna kako da zaradi i raspodjeli novac. Muškarci sporije sazrijevaju i mnoge žene su naletjele na 30-godišnjake koji se ponašaju kao tinejdžeri. Međutim, zreo muškarac zna kada treba da odraste.

Samouvjerenost 

Dobar muškarac vjeruje u sebe i zna koje su mu granice. Samouvjerenost vam je i pokazatelj da će ostati vjeran sebi i teško da će se promijeniti i iznenaditi vas nečim negativnim.

Pozitivan stav 

Takav stav je pokazatelj da je čovjek zadovoljan svojim životom. Pozitivni ljudi se više smiju, a i u stanju su da nasmiju i oraspolože osobe oko sebe. Muškarca s pozitivnim stavom ćete prepoznati po tome što je optimista i traži dobro u svemu, za razliku od onih sa negativnim stavom koji u svemu vide nešto loše i neprestano se žale.

Izvor: hercegovina.info

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0