Kako Pronaći Idealnu Frizuru Svim Ženama Kako Pronaći Idealnu Frizuru Svim Ženama
Danas pronaći idealnu frizuru nije lako i gotovo svim ženama to predstavlja veliki problem. Kako bi što lakše pronašli idealnu frizuru za sebe, potrebno... Kako Pronaći Idealnu Frizuru Svim Ženama

Danas pronaći idealnu frizuru nije lako i gotovo svim ženama to predstavlja veliki problem. Kako bi što lakše pronašli idealnu frizuru za sebe, potrebno je svim ženama znati da oblik lica najviše ovisi o izgledu same frizure. Kako najlakše odrediti oblik lica?

Oblike lica dijelimo na četiri glavna oblika. Okrugli, ovalni, četvrtasti i srcoliki oblik. Potrebno je samo četiri koraka da biste otkrili koji je vaš oblik lica.

Prvo odredite širinu svog lica. Odnosno, odredite je li vaše lice šire, normalno ili uže. Drugi korak jest da izmjerite koji vam je dio lica najširi. Je li to čelo, obrazi ili donji dio lica. Zatim usporedite gornji i donji dio lica. Jesu li približno jednake duljine ili ne? Zadnji korak jest da odredite kakav je oblik donjeg dijela lica, okrugao, četvrtast ili pomalo našiljen.

Okrugli oblik lica najširi je u predjelu obraza, odnosno jagodica. Linije čela i brade zaobljene su, dok je sama duljina lica jednaka širini. Ovalnom obliku linije su pomalo krive, što znači da je širina čela i vilice barem približno slična, često i jednaka. Širina jagodica vidljivo je veća od širine čela i same vilice. Ovim oblicima lica najbolje pristaju kraće frizure, nikako ne preduge jer samo produljuju lice. Kraća kosa naglasit će jagodice.

Četvrtasti oblik značajan je po tome što ga karakterizira visoko i široko čelo koje je gotovo identične širine s pomalo četvrtastom vilicom. Kovrčava kosa, uvojci i uglavnom slojevito ošišane frizure će od četvrtastog oblika vizualno stvoriti ovalni oblik. Šiške su također dobar izbor.

Kod srcolikog oblika lica najširi je gornji dio lica. Jagodice su uže dok je vilica najuža, pomalo našiljena. Ženama ovog oblika lica najteže je naći odgovarajuću frizuru, no kraća kosa i šiške idealne su da pomalo usklade i dovedu u ravnotežu širinu čela i vilice. Šiške neće toliko isticati visoko čelo, a kraća će kosa produljiti cijelo lice.

poslovnisaradnik

anes.h

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0