Kako napraviti prirodan dezodorans? Kako napraviti prirodan dezodorans?
Zašto jednostavno ne kupiti dezodorans u trgovini? Otići u trgovinu po dezodorans vjerojatno je jednostavnije nego ga proizvesti čak i kada je proizvesti ga... Kako napraviti prirodan dezodorans?

Zašto jednostavno ne kupiti dezodorans u trgovini?

Otići u trgovinu po dezodorans vjerojatno je jednostavnije nego ga proizvesti čak i kada je proizvesti ga jednostavno kao u našem slučaju. Zato ćemo navesti prednosti izrade vlastitog i ne-štetnog dezodoransa.
Ovim receptom dobiti ćete prirodni dezodorans koji će vas štititi od neugodnog mirisa znojenja bolje od dezodoransa koji možete kupiti u trgovini. Pri tome ćete uštedjeti u odnosu na cijenu koju ćete platiti u trgovini. Dobit ćete dezodorans koji ne sadrži štetne sadržaje koji povećavaju rizik da se razbolite. Zvuči vam kao reklama iz Top Shopa? Bez brige, ništa vam ne prodajemo.

Spremni? Slijede upute za zdravi, domaći i prirodni dezodorans.

Sastojci

  • soda bikarbona- možete ju nabaviti u ljekarni
  • kukuruzni škrob- ako ga već nemate u ostavi (koristi se često za kuhanje), možete ga nabaviti u trgovini pod imenom Gussnel
  • maslinovo ulje

Kako napraviti dezodorans?

Uzmite zdjelu i u nju istresite sastojke u sljedećem omjeru: 1 žlica soda bikarbone na 2 žlice kukuruznog škroba. Dodajte par kapi maslinovog ulja. Sve dobro promiješate. Dobit ćete praškastu smjesu. Stavite ju u zatvorenu posudu. Čestitamo, 100% prirodni dezodorans je gotov.

Uputa za korištenje

Nakon tuširanja stavite u ruku malo smijese i utrljajte pod pazuha.

Doradite zdravi dezodorans po želji

Maslinovo ulje nije obavezan sastojak, dezodorans će biti jednako efikasan ako upotrijebite samo soda bikarbonu i kukuruzni škrob. No, maslinovo ulje zgrušava smjesu, a i blagotvorno djeluje na kožu pa ga preporučamo. Ako želite da vam dezodorans fino miriše, jer ovaj koji vam nudimo nema miris osim malo po maslinovom ulju, u smjesu dodajte par kapi eteričnog ulja po izboru i promiješajte.
Tekst u cjelosti prenesen sa: zivetisaprirodom.blogspot.com

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0