Kako do savršenog poljupca Kako do savršenog poljupca
Ništa nije moćno kao poljubac, ali budimo realni, nije svaki poljubac materijal za pamćenje. Barem ne u pozitivnom kontekstu! Sigurno ste imali svakakvih poljubaca,... Kako do savršenog poljupca

Ništa nije moćno kao poljubac, ali budimo realni, nije svaki poljubac materijal za pamćenje. Barem ne u pozitivnom kontekstu! Sigurno ste imali svakakvih poljubaca, previše vlažnih, nespretnih, kratkog trajanja, predugih… Otkrijte tajne savršenog poljupca!

Majkl Kristijan, autor knjige “Umjetnost ljubljenja”, smatra kako je ljubljenje jako bitna stvar u vezi budući da pospješuje kompatibilnost između partnera. Dodaje i kako je najveći problem muškaraca što se ljube preagresivno te što smatraju kako žene prilikom poljupca ne otvaraju dovoljno svoja usta.

I muškarci i žene uglavnom se žale na nedostatak različitosti kad su poljupci u pitanju. Ne mora svaki poljubac biti isti! Naučite koristiti ruke prilikom poljubaca kako biste ih dodatno intenzivirali. Želite li da vaš poljubac ostane zapamćen kao savršen, potrudite se da bude ugodan i za vas i za vašeg partnera. slijedite ove savjete i postanite majstorice ljubljenja!

1. Golicajte ga poljupcima! Krenite s nježnim poljupcima po vratu, penjite se prema ušima, a tek na kraju pređite na usne. Poljupci po ostalim dijelovima lica i vrata uzbudiće vašeg partnera i probuditi mu trnce po cijelom tijelu!

2. Koristite ruke! Želite li vašem poljupcu dodati osjećaje strasti i intimnosti, primite vašeg partnera rukama za vrat ili jednom rukom privucite njegovu glavu i inicirajte poljubac!

3. Ljubite ga cijelim tijelom! Nemojte stajati ukočeno! Prepustite se poljupcu i tijelom mu pokažite kako poljubac nije jedino što ga čeka!

4. Oslobodite se misli za vrijeme poljupca! Nemojte razmišljati o ko zna čemu. Uživajte u poljupcu i dopustite da vas trenutak povede!

5. Razgovarajte sa svojim partnerom! Ako ste s partnerom dovoljno bliski i povezani, razgovor ne bi smio predstavljati problem. Recite jedno drugome šta volite, a šta vam smeta.

6. Vježbom do savršenstva! Povremeno isprobavajte različite tehnike kako biste u vezu unijeli nešto novo. I uživajte u poljupcima sa svojim partnerom što više!

Izvor: Cosmopolitan.hr

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0