Kadetska Košarkaška Reprezentacija Na Turniru U Tivtu Kadetska Košarkaška Reprezentacija Na Turniru U Tivtu
Kadetska košarkaška reprezentacija Bosne i Herecgovine otputovala je u Tivat gdje će učestvovati na međunarodnom turniru. Osim bh. reprezentacije, učestvuju još Rusija, Slovenija i... Kadetska Košarkaška Reprezentacija Na Turniru U Tivtu

Kadetska košarkaška reprezentacija Bosne i Herecgovine otputovala je u Tivat gdje će učestvovati na međunarodnom turniru.

Osim bh. reprezentacije, učestvuju još Rusija, Slovenija i domaćin Crna Gora.  Selektor Emir Halimić sa saradnicima je poveo četrnaest igrača. Na spisku su: Ljubo Zadro, Fahrudin Manjgafic, Nemanja Marković, Bože Galić, Amin Sijerčić, Tarik Krvavac, Nedim Dedović, Alija Pirić, Đorđe Aleksić, Enis Memić, Jasmin Jakupović, Emin Mavrić, Atif Durak i Amar Gegić.

Reprezentacija BiH prvu utakmicu igra sutra s vršnjacima iz Slovenije (18.00). Dan kasnije sastaje se s Rusijom (20.30), a posljednjeg dana turnira u petak sa Crnom Gorom (18.00).

Mladi bh. košarkaši pripremaju se za nastup na evropskom prvenstvu B-divizije za igrače do 16 godina koje će u augustu biti održano u Sarajevu.

Izvor: Fena

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0