Kada doživiš poraz, ne gledaj dolje, već hrabro kreni naprijed Kada doživiš poraz, ne gledaj dolje, već hrabro kreni naprijed
U životu postoje padovi, da, postoje toliki padovi da ćete stići do samog dna, gledajući u mrtvu tačku u zemlji, samo čekajući taj trenutak... Kada doživiš poraz, ne gledaj dolje, već hrabro kreni naprijed

U životu postoje padovi, da, postoje toliki padovi da ćete stići do samog dna, gledajući u mrtvu tačku u zemlji, samo čekajući taj trenutak kada će konopac pući i kada ćete zemlju dotaći.

Ali, u životu postoje svetle tačke, u životu postoje tačke koje će vam omotati konopac oko tela koji će vas zaustaviti u trenutku pada, i koji će vam dati još jednu šansu da se uspravite, da stanete na noge, da skinete taj teret sa leđa.

Samo bistrim umom ćete uspeti da stanete na noge.

Um pun nesamopouzdanja i um pun sumnji i pitanja ”Da li ja to mogu?” ne može da se dozvoli.

Samo glava puna samopouzdanja i samo glava puna pozitivne energije će proći dalje, takva glava će preseći taj konopac jer vama te šanse više neće biti potrebne, neće vam biti potrebna ”druga” šansa jer sada stojite na nogama čvrsto, gledajući život iz druge perspektive!

Izvor:Dnevna doza motivacije

anes.h

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *