Izletište Koje Morate Posjetiti Zlača-Banovići Izletište Koje Morate Posjetiti Zlača-Banovići
Ukoliko želite pobjeći od gradskog saobraćaja i buke hotel “Zlaća” je idealno mjesto za odmor. Zlača se nalazi 12 kilometara od Banovića i nudi... Izletište Koje Morate Posjetiti Zlača-Banovići

Ukoliko želite pobjeći od gradskog saobraćaja i buke hotel “Zlaća” je idealno mjesto za odmor.

Zlača se nalazi 12 kilometara od Banovića i nudi potpuni užitak za porodični ili romantični odmor. Hotel je okružen nedirnutom prirodom. Šetanje, uživanje u raznim sportovima, neke su od aktivnosti koje će vas zabaviti na Zlači.Zaljubljenike prirode i planinarenja oduševiti će Zobik, koji je od hotela Zlača udaljen oko pet kilometara. Planinarski dom na Zobiku ima kapacitet od 20 ležaja.

Hotel Zlaća je naročito atraktivan za visinske pripreme sportaša, za kongrese i seminare, odmor i svaku vrstu rekreacije. Kapaciteti ovog prelijepog objekta su skoro redovito zauzeti što iziskuje potrebu proširivanja kapaciteta i obogaćivanja sadržaja. Tu se može odmoriti u planinarskom domu uz čaj i čašicu razgovora s ljubaznim banovićkim planinarima, a onda nastaviti jednim od putova koji vode do vrha Konjuha. Najkraćim se stiže za dva i pol sata.

Takođe u okviru Zlače nalazi se igralište za djecu kao i staze za šetnju. Na opuštanje gostiju utiče prelijep pejzaž, ali ne smijemo zaboraviti ljubazno osoblje hotela koji su  nas dočekali u prijatnoj atmosferi, a samim tim i upoznali sa hotelom.

Banovići imaju i dva hotela: hotel Litva, smješten u strogom središtu grada i hotel Zlaća smjesten u samom podnožju planine Konjuh.

[youtube_sc url=”http://www.youtube.com/watch?v=CPe_YsClLEQ”]

anes.h

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0