Idealan stalak za svaki toalet: Sada sjedni, surfaj i uživaj! Idealan stalak za svaki toalet: Sada sjedni, surfaj i uživaj!
Stalak od čvrstog, kromiranog čelika ima fleksibilan gornji dio pa 9.7-inčni iPad svako lako može prilagoditi za čitanje i surfanje. Stane u baš svaki... Idealan stalak za svaki toalet: Sada sjedni, surfaj i uživaj!

Stalak od čvrstog, kromiranog čelika ima fleksibilan gornji dio pa 9.7-inčni iPad svako lako može prilagoditi za čitanje i surfanje. Stane u baš svaki toalet. Za sve, koji obožavaju zasjesti na zahodsku školjku i pritom detaljno proučavati časopise, stiže modernije i jednostavnije rješenje.

Zahodsku košaru s časopisima u sljedećim bi godinama u gotovo svakom domu mogao zamijeniti praktični stalak s tabletom. Od kromiranog je čelika. Ima čvrsto postolje, pa se neće klizati na pločicama, uvjeravaju tvorci ovog modernog dodatka. Najviši dio stalka je prilagodljiv, na kojem je 9.7-inčni iPad. Svako ga može podesiti kako mu odgovara i nakon toga uživati u čitanju. Uz to, tablet se može okrenuti vodoravno ili uspravno.

Ni tu nije kraj. Riječ je o multifunkcionalnom stalku, koji osim e-maila, Facebooka i informativnih portala u zahod donosi i standardni zahodski inventar – toaletni papir. Tako da više ne trebate na zidu bušiti rupice i učvršćivati posebne drške. Ostaje vam samo surfati i uživati…

poslovnisaradnik.com

anes.h

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0