I pad je let! I pad je let!
I pad je let, kažem ti. Da nikada ne padaš, nikada ne bi bilo mogućnosti da oprobaš krila, i da ih, dok zrak kroz... I pad je let!

I pad je let, kažem ti.
Da nikada ne padaš, nikada ne bi bilo mogućnosti da oprobaš krila, i da ih, dok zrak kroz njih prolazi, dok kipti kroz njih, dok ih blago lomucka, osjetila kako jačaju, osjetila kako jača njihova mogućnost upravljanja, njihova sposobnost da se otisnu, i utisnu u nebo.

Ionako, krila ne koristiš dok hodaš. Kada bi ti ojačala, da pada nema?
Kada bi se inače i usudila da kročiš tako visoko, da nije život krojio te padove? Otkud bi ti došla snaga da se nađeš na rubu provalije, teško da bi to ikada sama sebi dozvolila. Zato, on ti to da. Život.
Da ti, da okusiš vjetar u punoj snazi, da ga sputaš među krila, i iskoristiš da se vineš, mnogo, mnogo dalje nego si ikada bila.

Svaki put kad padneš, sve dalje ćeš da stigneš.

lucid-dream-flying

Maja Stjepić Husarić

Rođena sam 19.6.1990 god. u Tuzli. Završila jezički smjer Gimnazije "Meša Selimović" i bachelor sam Pedagogije-psihologije. Bavim se poezijom, crtanjem i pjevanjem. Imala sam par izložbi grupnog karaktera u mom rodnom gradu. Imam nekoliko stotina neobjavljenih pjesama. Zanimam se za partnerske odnose i imam u planu da postanem psihoterapeut za parove. Trenutno pohađam edukaciju Terapija traume metodom psihodrame. Moje radove možete pronaći i na mojoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/pages/Maja-Stjepi%C4%87/692573934107167?fref=ts

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0