I opet jabuka i med… ali za ljepotu I opet jabuka i med… ali za ljepotu
Jabuka ne samo da je ukusna za jelo i odlična za vaše zdravlje, nego je dobra i za vaše lice i ljepotu. Ako patite... I opet jabuka i med… ali za ljepotu

Jabuka ne samo da je ukusna za jelo i odlična za vaše zdravlje, nego je dobra i za vaše lice i ljepotu. Ako patite od umora, stresa i nedovoljno zategnute kože, onda je maska od jabuke i meda najbolja stvar za vas. Jabuka sadrži vitamine A, B i C, koji pilinguju kožu, imaju antioksidanske karakteristike i pomažu pri njezi osjetljive kože.

Jabuka isto tako otvara i čisti pore, a u kombinaciji sa medom koji je antibakterijski, pomaže vam da se pobrinete za bakterije i da vaša koža zadrži mladost i vlažnost.

Za pripremu maske od jabuke potrebno vam je:

  • 1 jabuka
  • 2 kašičice meda
  • 1 žumance
  • 1 kašika ulja
  • Jabuku dobro očistite od košpica i ljuspica, isjeckajte je na kockice i dobro sameljite u blenderu. Zatim dodajte med, žumance i ulje i miješajte dok ne dobijete ujednačenu smjesu. Ovu smjesu nanesite na lice i ostavite da djeluje 15 minuta.

Redovnom upotrebom, 2 puta nedjeljno, za samo mjesec dana vidjećete rezultate. Vaša koža će da bude meka na dodir, sjajna i zategnuta. Sve dok jabuka imamo u izobilju, koristite ovu masku kao eliksir mladosti.

zenasamja.me

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0