Humanitarni koncert: Plešimo za našu djecu Humanitarni koncert: Plešimo za našu djecu
Plesni studio Flash organizira humanitarni koncert PLEŠIMO ZA NAŠU DJECU, koji će se održati 18. prosinca u Sportskoj dvorani USRC Midhad Hujdur Hujka –... Humanitarni koncert: Plešimo za našu djecu

Plesni studio Flash organizira humanitarni koncert PLEŠIMO ZA NAŠU DJECU, koji će se održati 18. prosinca u Sportskoj dvorani USRC Midhad Hujdur Hujka – Sjeverni logor u Mostaru, s početkom u 18:00 sati.

“Prihodi od prodaje karata bit će donirani za Udrugu Naša djeca – Our Kids Våra Barn, koje radi s djecom bez roditeljskog staranja i s osobama sa posebnim potrebama na području čitave Bosne i Hercegovine”, stoji u priopćenju za javnost.

Obzirom na tešku finansijsku situaciju, ova manifestacija će uz odaziv dobrih ljudi zasigurno mnogo pomoći realizaciji aktivnosti i projekata koje „Naša djeca“ posvećuju svojim korisnicima. Ovom akcijom ne djelujemo samo na lokalnom nivou, već na državnom. Bogat kulturno-umjetnički program će dočekati sve posjetioce koncerta, koji će moću uživati u raznolikim plesnim i muzičkim tačkama lokalnih izvođača. Uz plesni studio Flash, koji ovaj koncert poklanja Našoj djeci, u programu će učestvovati i gosti koncerta Mostarske mažoretkinje, PS-Mostars, Pro-Dance, ŠPK Romantik, Let's Dance Nevesinje, Arabesque, hor MC Pavarotti, hor OŠ „Mujaga Komadina“, a također će se predstaviti i mostarski košarkaški klub Spars.

PS Flash redovno učestvuje u akcijama i koncertima humanitarnog karaktera te je ovaj put odlučio pokloniti koncert onima kojima je zaista to potrebno. Nadamo se da će građani Mostara prepoznati vrijednost ove manifestacije te svojim prisustvom uveličati cjelokupan događaj i simboličnim prihodom (kupovinom karte) izmamiti osmijeh na lica djece. Ovim putem pozivamo sve dobre ljude i medijske kuće da podrže ovaj događaj, da podrže rad organizacije Naša djeca. Pokažimo da zajedničkim snagama možemo, i trebamo postići više.

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0