Guliti krompir? Oduševit će vas koliko to može biti brzo i lako! Guliti krompir? Oduševit će vas koliko to može biti brzo i lako!
Jedan je muškarac iz Danske otkrio briljantan način kako oguliti veću količinu mladih krumpira u manje od minute, a video je objavio na YouTubeu... Guliti krompir? Oduševit će vas koliko to može biti brzo i lako!

Jedan je muškarac iz Danske otkrio briljantan način kako oguliti veću količinu mladih krumpira u manje od minute, a video je objavio na YouTubeu i na svom Facebook profilu. I naravno, video je postao pravi hit!

Cijeli proces traje oko 50 sekundi, a uključuje novu, čistu WC četku spojenu na električnu bušilicu, vodeni mlaz i kantu s vodom.

Sve što treba je: staviti krumpire u kantu s vodom, uključiti bušilicu na koju je spojena čista WC četka i pustiti mlaz vode.

Jedini problem je u tome što je riječ o vrlo neurednom procesu i potrebno ga je obaviti u dvorištu ili vrtu.

Pogledajte video:

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *