Google gradi novo futurističko sjedište Google gradi novo futurističko sjedište
Internetski div Google planira masivnu ekspanziju svog sjedišta u Californiji, u kojem će uposlenici dobiti još bolje uvjete rada. Kako bi dizajnirali objekt koji... Google gradi novo futurističko sjedište
Internetski div Google planira masivnu ekspanziju svog sjedišta u Californiji, u kojem će uposlenici dobiti još bolje uvjete rada.
Kako bi dizajnirali objekt koji će odgovarati potrebama uposlenika, tim za nekretnine analizirao je podatke kao što su izlazak i zalazak sunca, smjer vjetra, radne obrasce i dnevne navike uposlenika.Ekspanzija Googleovog sjedišta u Californiji je već počela, a završetak radova planiran je za 2015. godinu. Bit će to najveći poslovni kompleks u SAD-u čiji će uposlenici imati sav mogući komfor.

Kompleks poznat kao Bayview bit će sastavljen od devet zgrada u obliku bumeranga. Svaka zgrada imat će četiri sprata, a blokovi su raspoređeni tako da se stvori prostor za dvorišta i okupljališta.

Zgrade će, također, imati vrtove i zelene površine na svojim krovovima. Svi objekti će biti povezani mostovima, a garaža će biti pod zemljom.

Googleovi uredi su dobro poznati po gurmanskim kafićima, vrtovima na krovu, teretanama, igraonama… Sve to neće izostati ni u novom objektu u koji će biti uloženo 120 miliona dolara.

 

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0