Gledati otvorenih očiju Gledati otvorenih očiju
Ovo je trenutak kada odjednom progledaš, počneš doživjeti istinu. Nešto se u tebi prelomi, shvatiš da si cijelo vrijeme gledao nekim “krivim” drugim očima.... Gledati otvorenih očiju

Ovo je trenutak kada odjednom progledaš, počneš doživjeti istinu. Nešto se u tebi prelomi, shvatiš da si cijelo vrijeme gledao nekim “krivim” drugim očima. Sjedim na poslu, razmišljam o meni jako bitnom, situaciji koja me opsjeda zadnjih par godina. Nešto me iznutra trgnulo i u meni se rodila neka druga istina, bolna, jako bolna ali ispravna. Teško je prihvatiti istinu od koje si bježao cijelo vrijeme. Polako mi se otvaraju vidici, osjećam tjeskobu, nemir i otpor prema novim tek otkrivenim shvaćanjima.

Ali moram prihvatiti novo, ne smijem više bježat od sebe, od emocija koje me razdiru, želim ih proživjet i otpustiti. To je jedini ispravan način da bi moja duša i moje tijelo bili mirni. Počneš se pitati što je to u meni da možeš toliko godina sebe uvjeravati u nešto što ne postoji. Odlučila sam od ovog trenutka : “Emocije više neće presudit u odnosu s nekim”…..Gledat ću otvorenog uma, proučiti svaki skriveni kutak druge osobe…..Previše sam dala sebe, previše vjere i nade sam dala u to da sam zaboravila slušat svoju intuiciju koja mi je godinama pokušavala davat do znanja da idem u krivom smjeru.

Evo sat vremena poslije, još sjedim na radnom mjestu, tipkam i već lagano nemir nestaje, prihvaćam “Novu” istinu i idem dalje. Ostaviti iza sebe šta je bilo i krenuti dalje  Širom Otvorenih Očiju.

dobrevijesti.info

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0