FOTO|VIDEO: Kakve nam trendove za 2014. godinu predlaže IKEA FOTO|VIDEO: Kakve nam trendove za 2014. godinu predlaže IKEA
Kada govorimo o proizvodima i trendovima u domeni uređenja interijera, tada je nemoguće ne spomenuti IKEA-u. +IKEA-ina robna kuća u Zagrebu otvorit će se... FOTO|VIDEO: Kakve nam trendove za 2014. godinu predlaže IKEA

Kada govorimo o proizvodima i trendovima u domeni uređenja interijera, tada je nemoguće ne spomenuti IKEA-u.

+IKEA-ina robna kuća u Zagrebu otvorit će se u ljeto 2014. godine, na istočnom ulazu u grad Zagreb, kod Ivanje Reke, 16 kilometara od centra grada. U asortimanu će se naći više od devet tisuća proizvoda za uređenje doma na 38 tisuća kvadrata, a nekoliko tjedana prije otvorenja robne kuće započet će i distribucija prvog IKEA-inog kataloga na hrvatskom jeziku.

Treba napomenuti i kako će robna kuća u Zagrebu biti jedna od pet najvećih u Europi i deset u svijetu, u njoj će naši građani moći pronaći puno više proizvoda nego u Ikeinim robnim kućama koje su prije posjećivali, dakle one u Grazu i Budimpešti.

Kako je riječ o švedskom divu koji je uveo posve nove standarde kada je riječ o uređenju interijera te koji zapošljava najveće stručnjake koji uz pomoć kataloga diktiraju najnovije trendove, tako im valja vjerovati na riječ kada je pitanje onog što će u uređenju životnih prostora biti aktualno iduće godine. Kakvi nas to noviteti očekuju u domeni uređenja interijera provjerite u priloženoj fotogaleriji.

[youtube_sc url=”http://www.youtube.com/watch?v=rQ3d1gzEc4w” width=”620”]

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *