FOTO: Zapanjujući krajolici planete Zemlje FOTO: Zapanjujući krajolici planete Zemlje
Od prelijepih živopisnih boja koje su posebno vidljive u proljeće do stijene u obliku slona, ovi nevjerovatni krajolici su formirani više miliona godina. Možda... FOTO: Zapanjujući krajolici planete Zemlje

Od prelijepih živopisnih boja koje su posebno vidljive u proljeće do stijene u obliku slona, ovi nevjerovatni krajolici su formirani više miliona godina.

Možda izgledaju kao pejzaži iz najnovijeg SF blockbustera ili kao futuristički krajolici iz izvanzemaljskog svijeta, međutim, na ovim fotografijama je planeta Zemlja prikazana u svom najveličanstvenijem i najspektakularnijem izdanju, koje istovremeno zapanjuje i pruža užitak.

Od prelijepih živopisnih boja koje su posebno vidljive u proljeće do stijena u obliku slona, ovi nevjerovatni krajolici su formirani više miliona godina.

[sws_red_box box_size=”630”] FOTO GALERIJA! Kliknite ovdje [/sws_red_box]

Uživajte u galeriji!

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *