FOTO: Tako jednostavno, a tako efektno uređen stan FOTO: Tako jednostavno, a tako efektno uređen stan
Ovaj nevjerojatno svjež i prozračan stan u kvartu Johanneberg grada Göteborga odličan je primjer izvrsnosti švedskog dizajna. Smješten u kući izgrađenoj davnih 1930-ih, stan... FOTO: Tako jednostavno, a tako efektno uređen stan

Ovaj nevjerojatno svjež i prozračan stan u kvartu Johanneberg grada Göteborga odličan je primjer izvrsnosti švedskog dizajna.

Smješten u kući izgrađenoj davnih 1930-ih, stan održava neke šarmantne tradicionalne značajke. U studiozno renoviranom stanu sobe imaju visoke prozore, visoke stropove i upečatljive mramorne detalje.

Ova s ukusom uređena oaza za udobno življenje obiluje živopisnim dekoracijama. Neki od detalja su kuhinja potpuno obojana u bijelo, okrugli prozor u blizini kućnog ureda te upečatljiva zidna tapeta s potpisom danskog arhitekta i dizajnera Arne Jacobsena.

Apartman ima dvije i pol sobe, kuhinju, raskošni ulazni hodnik i terasu sa zadivljujućim pogledom na grad. Dnevna soba je namjerno uređena minimalistički te skreće pozornost na kuhinju, blagovaonicu i balkon.

Prirodno svjetlo posebno se  cijeni u mračnim skandinavskim zemljama, pa sve sobe imaju velike prozore. Svakako pogledajte fotogaleriju ovog lijepog stana!

Pogledajte fotogaleriju

Izvor: Magazin.hr

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *