FOTO: Super kreativni ulični grafiti FOTO: Super kreativni ulični grafiti
Umjetnički ulični grafiti oduvjek su bili kategorija koja je označavala liberalni pristup u kojem slikar ima potpunu slobodu da izrazi svoje misli i osjećanja... FOTO: Super kreativni ulični grafiti

Umjetnički ulični grafiti oduvjek su bili kategorija koja je označavala liberalni pristup u kojem slikar ima potpunu slobodu da izrazi svoje misli i osjećanja kroz mješanje boje po zidovima. Ulična umjetnost je veoma popularna.

Slikari oslikavaju kulturne događaje, političke scenarije, ekonomske uvjete, sportske i različite društvene probleme, kroz umjetnost grafita na zidovima širom svijeta. Uživajte u 40 super kreativnih grafita koje će vas sigurno oduševiti. Možda baš neko od Vas ima skriveni talenat koji treba što ranije i efikasnije iskoristiti.

Izvor: Pozitivne.info

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.