FOTO: Predstavljamo Vam 20 ideja za balkon FOTO: Predstavljamo Vam 20 ideja za balkon
Na osobnost i dojam svakog doma ozbiljan utjecaj i njegova vanjska strana. U slučaju velikih stambenih projekata, unutarnjo-vanjsku vezu je vrlo lako postići, osobito... FOTO: Predstavljamo Vam 20 ideja za balkon

Na osobnost i dojam svakog doma ozbiljan utjecaj i njegova vanjska strana. U slučaju velikih stambenih projekata, unutarnjo-vanjsku vezu je vrlo lako postići, osobito ako je riječ o vrtu ili dvorištu. No, što učiniti s malim prostorima?

Vjerujemo kako će vam neka od ovih rješenja pomoći da isplanirate svoj vanjski kutak. Važno je da uživate u vanjskom prostoru, ajednako tako je važno i da se taj prostor uklapa s ostatkom stana.

Pripremili smo vam 25 nevjerojatno lijepo i smišljeno uređenih malih terasa i balkona za koje vjerujemo da su dobar izvor inspiracije.

Bilo da je riječ o balkonu, krovu ili malenom vrtu, ove različite ideje mogu vam poslužiti kao polazišna točka prilikom uređenja.

Pogledajte našu fotogaleriju i pronađite ono što je kao stvoreno za vas bilo to tradicionalno, romantično ili moderno i minimalistički!

Izvor: Magazin.hr

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *