FOTO: Licem u lice sa šarenim insektima FOTO: Licem u lice sa šarenim insektima
Korištenjem makro-fotografije, poljski fotograf uspio nam je pokazati zapanjujuće, a ponekad i zastrašujuće pojedinosti koje bismo bili u mogućnosti da vidimo samo kada bi... FOTO: Licem u lice sa šarenim insektima

Korištenjem makro-fotografije, poljski fotograf uspio nam je pokazati zapanjujuće, a ponekad i zastrašujuće pojedinosti koje bismo bili u mogućnosti da vidimo samo kada bi se doslovno našli licem u lice s ovim insektima

Sa svojim ogromnim svijetlim šarenim očima stvorenja sa slika izgledaju da su s druge planete. No, radi se o izbliza rađenim slikama muha i pčela koje je uradio poljski fotograf i zaljubljenik u prirodu, 29-godišnji Ireneusz Irass Waldzik.

Korištenjem makro-fotografije uspio nam je pokazati zapanjujuće, a ponekad i zastrašujuće pojedinosti koje bismo bili u mogućnosti da vidimo samo kada bi se doslovno našli licem u lice s ovim insektima.

FOTOGALERIJA

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *