FOTO: 33 najljepše napuštene svjetske lokacije FOTO: 33 najljepše napuštene svjetske lokacije
Pogledajte prekrasnu fotogaleriju sa fotografijama na kojima su prikazana najljepša napuštena mjesta na svijetu. Portal Buzzfeed, kreator ove liste, na 20. mjesto je izabrao... FOTO: 33 najljepše napuštene svjetske lokacije

Pogledajte prekrasnu fotogaleriju sa fotografijama na kojima su prikazana najljepša napuštena mjesta na svijetu. Portal Buzzfeed, kreator ove liste, na 20. mjesto je izabrao našu Trebevićku bob stazu.

Na 1. mjesto, portal Buzzfeed stavio je statuu Isusa Krista, koja se nalazi ispod morske površine u uvali San Fruttuoso u Liguriji u Italiji. Tu su, između ostalih, i ribarska koliba na jednom jezeru u Njemačkoj, ostaci aviona Pegasus na Antarktiku, napušteno sjedište željeznice u Cincinnatiju, ruska vojna raketna fabrika.

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *