Etno Selo Herceg – Međugorje Etno Selo Herceg – Međugorje
Prekrasan i autohtoni ambijent svakoga posjetitelja će ostaviti bez daha a ruralni ambijent u kojemu je Herceg Etno selo sagrađeno podsjeća na život nekadašnjeg... Etno Selo Herceg – Međugorje

Prekrasan i autohtoni ambijent svakoga posjetitelja će ostaviti bez daha a ruralni ambijent u kojemu je Herceg Etno selo sagrađeno podsjeća na život nekadašnjeg Brotnjaka. U sklopu ovoga kompleksa nalazi se deset smještajnih jedinica ukupnog kapaciteta 60 kreveta, a gostima koji se opredijele za noćenje i boravak na raspolaganju su visoki komfor spojen s tradicionalnim detaljima, uključujući elegantan restoran s vinskim podrumom i bogatom enogastronomskom ponudom, suvenirnice s velikim izborom rukotvorina, mlinicu, štale s domaćim životinjama, amfiteatar kao središte kulturnih zbivanja s velikom višenamjenskom dvoranom, kao i prekrasnu kapelicu u samom središtu sela.
Uz restoran s vrhunskom uslugom i gastronomskom ponudom te pratećom višenamjenskom dvoranom posebnu pozornost privlači uređena etnografska zbirka, u kojemu je prikazan život Hercegovine.

Uz Međugorje, kao svjetski poznato vjersko-turističko odredište koje godišnje posjete milijuni ljudi iz cijeloga svijeta, Herceg Etno selo još je jedna od efikasnih odrednica prepoznatljivosti Brotnja koja je ne samo jamac razvoja turističke ponude, nego i prosperiteta cijeloga kraja.

Vrijedi posjetiti! Pogledajte fotogaleriju…

Pozitivne.info

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0