Eric Clapton predstavlja 21. studijski album Eric Clapton predstavlja 21. studijski album
Na krilima rasprodanog  Crossroads Guitar Festivala i najava velikog svjetske turneje, Eric Clapton najavio je danas izlazak svog 21. studijskog albuma i njegov prvi... Eric Clapton predstavlja 21. studijski album

Na krilima rasprodanog  Crossroads Guitar Festivala i najava velikog svjetske turneje, Eric Clapton najavio je danas izlazak svog 21. studijskog albuma i njegov prvi album od 2010. Album, OLD SOCK koji su producirali Eric Clapton, Doyle Bramhall II, Justin Stanley i Simon Climie, ima dvije nove originalne pjesme “Every Little Thing” i “Gotta Get Over.” OLD STOCK će biti objavljen 12. marta .

Novi album je zbirka nekih od Claptona omiljenih pjesama u rasponu od djetinjstva do današnjih dana koji ističe svoje veliko poštovanje i poznavanje glazbe. Od Leadbelly da J.J. Čale, Peter Tosh Georgea Gershwina, Hank Snow da Gary Moore i Tadž Mahal, ovaj rekord je slavlje tako i mnogi koji su inspirirani Clapton je bogat glazbeni život. Clapton je oduvijek imao nevjerojatnu sposobnost da se prepoznaju velike pjesme i dar za znajući kako jedinstveno tumačiti ih, kao što je to na Old STOCK. Album istražuje romantične standarde 30-ih, reggae, soul, rock, a  ističe  suradnju s Paulom McCartneyem.

Clapton je okupio bend za snimke koje se sastoje od dugogodišnjeg suradnika Steve Gadd (bubnjevi), Willie tjedna (bas) i Chris Stainton (klavijature), zajedno s jos nekim poznatim izvođačima kao što s,  JJ Cale pridružuje pjesmu “Angel” za backup vokal i gitara, Chaka Khan pridružuje kao prateći vokal za “Get On Over”, Steve Winwood na orgulja Hammond B3 na “Ipak Got The Blues”, Paul McCartney na basu / vokal na ” Sve Me “, Jim Keltner na bubnjevima za” Naša ljubav je ovdje da ostane. ”

Popis pjesama:

1. Further On Down The Road
2. Angel
3. The Folks Who Live On The Hill
4. Gotta Get  Over
5.  Till Your Well Runs Dry
6. All Of Me
7. Born To Lose
8. Still Got The Blues
9. Goodnight Irene
10. Your One and Only Man
11. Every Little Thing
12. Our Love Is Here To Stay

Za više informacija posjetite www.ericclapton.com

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0