Emocionalno prostranstvo… Emocionalno prostranstvo…
Moj život je vrlo jednostavan, a potrebe mog srca je još lakše razumeti. Samo čista ljubav i blaženstvo u harmoniji sa svim onim što... Emocionalno prostranstvo…

Moj život je vrlo jednostavan, a potrebe mog srca je još lakše razumeti. Samo čista ljubav i blaženstvo u harmoniji sa svim onim što me okružuje i onim što navire iz svesnosti. Prepoznajem i prihvatam nežno Biće koje je u meni, koje voli da voli i koje to čini na svakom lepršavom koraku na stazi Svetlosti kojom se krećem.

Učim svakim danom kako da sve više volim i prihvatim sve što je divni Univerzum stvorio za mene, bez da se uplićem pitanjima koja me samo uvode u mentalnu konfuziju, emocionalnu napetost i koja zarobljavaju moje skakutavo kretanje napred. Moja priroda je vesela, zaista ničim izazvano, a opet pokrenuto lepim prizorima kojih kada deluje da nema u okolini, stvaram u svojoj mašti i ulepšavam tada svoj svet. Volim i što se tako spontano, putem kreirane duge ljubavi, moja stvarnost proteže u meni neslućene krajeve, domove i srca ljudi sa kojima sam povezana. Tu ste i vi koji sada ovo čitate. I hvala vam na tome što u iskrama svog postojanja prihvatate i česticu onoga što šaljem u Beskrajni prostor u kojem smo svi jedno.

Prepoznajem i kada je unutrašnje dete tužno ili zbunjeno pred količinom ljubavi koju odašilje, a doživljava da za istu biva uskraćeno. Ponekad se pretražuje, samookrivljuje, traži neku grešku, sedeći u ćošku  mentalne sobe, sa suzama koje klize niz rumene obraze, ali ostaje bez odgovora. Osmeh u ogledalu koji razvučem iz pozicije tog malog deteta, uvodi u spontanu igru verujući da me neko kroz to ogledalo iz neke druge stvarnosti posmatra, uzvraća osmehom i govori, “Sve je zaista u redu”, što dolazi kao topli anđeoski zagrljaj ovom krhko doživljenom detetu, koji potom pokreće vodopad suza, iz  bademovom bojom nijansiranih očiju. Osećam oslobađanje, jer otpuštam uverenje da je nešto u meni dovelo do ponašanja u drugoj osobi. Oslobađam se i potrebe da razumem, samo sam prepuštena toj emociji i glas odzvanja da i ovo prolazi.

Sada i ovde sam samo ja i sve divne duše pomagači koji radost mog postojanja slave i daju ovu informaciju i vama.

RADUJTE SE! VREDNI STE! VI STE DIVNA BIĆA UNIVERZUMA! OSETITE TOPLINU BEZUSLOVNE LJUBAVI!

…dah Života osušio je suzice, sunce izmamilo osmeh i idemo dalje…

Autor: Biljana Bedričić

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0