Doniraj igračke – nijedno dijete bez paketića Doniraj igračke – nijedno dijete bez paketića
Udruženje “Ruku na srce”, koje okuplja studente Univerziteta u Sarajevu poziva građane da budu dio događaja koji organizuju. Naime 29. decembra ove godine udruženje... Doniraj igračke – nijedno dijete bez paketića

Udruženje “Ruku na srce”, koje okuplja studente Univerziteta u Sarajevu poziva građane da budu dio događaja koji organizuju. Naime 29. decembra ove godine udruženje organizuje treću dodjelu novogodišnjih paketića za preko 400 djece iz socijalno ugroženih porodica.

Ovim putem pozivaju sve koji žele uljepšati i uveličati praznične dane za djecu socijalno ugroženih porodica da doniraju slatkiše, igračke ili odjeću za djecu. Akcija prikupljanja igračaka i slatkiša traje do 15. decembra.

Svi oni koji žele doprinjeti ili se pridružiti ovoj akciji mogu kontaktirati članove Udruženja ili poslati upit na mail rukunasrce@gmail.com.

Više informacija možete pronaći na web straniciwww.rukunasrce.ba ili Facebook stranici Humanitarna organizacija studenata ” Ruku na srce “

Igračke možete dostaviti i meni, javite se putem por ili mob: 061/866-878

Doniraj igračke

Doniraj igračke

 

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *