Do čiste kuće u samo nekoliko poteza! Do čiste kuće u samo nekoliko poteza!
Iznenada su vam se najavili gosti, a vi nikako nemate vremena da očistite kuću detaljno. Pronašli smo za vas nekoliko savjeta kako da „zagladite“... Do čiste kuće u samo nekoliko poteza!

Iznenada su vam se najavili gosti, a vi nikako nemate vremena da očistite kuću detaljno. Pronašli smo za vas nekoliko savjeta kako da „zagladite“ stan u nekoliko jednostavnih koraka.

  1. Jastuke uvijek držite okrenute na jednoj strani, a kada vam se najave gosti samo ih okrenite na drugu stranu koja je potpuno čista. Ovo se računa za jastuke koje držite na kaučima.
  2. Časopise, novine, knjige i ostale stvari koje su vam uglavnom razbacane svuda po stanu stavite u jednu veliku kutiju i zatvorite je. Kada gosti odu imaćete vremena da sve složite.
  3. Ako vam je mašina za suđe puna čistog suđa, a sudoper pun prljavog, uzmite veliki lonac i stavite u njega prljavo suđe i to stavite u plakar u kuhinji ili na neko mjesto gdje se neće vidjeti
  4. Mirisa od kuhanja ćete se riješiti tako što ćete u ključalu vodu staviti nekoliko kapi eteričnog ulja od limuna ili narandže.
  5. Ako imate razbacanih stvari po kupatilu sve stavite u korpu za veš i zatvorite je. Ako nema poklopac dovoljno je da preko nje prebacite jedan veliki peškir koji će je prekriti.
  6. Obavezno stavite u kupatilo čiste peškire, ali se potrudite da budu zanimljivih boja, jer će to odvratiti pažnju od cjelokupnog nereda.
  7. Na brzinu uredite sebe, jer gosti nisu došli da vide kuću nego vas. Prema tome vi trebate lijepo da izgledate.

Ljepota.ba

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0