Djelovanje afirmacija ovisi o tvome djelovanju: Važno je očekivati neočekivano Djelovanje afirmacija ovisi o tvome djelovanju: Važno je očekivati neočekivano
Važno je očekivati neočekivano! Ako ti tvoje dosadašnje razmišljanje i djelovanje nije pomoglo do sada ostvariti želje, neće ni odsada.Kvaka je u tome da se... Djelovanje afirmacija ovisi o tvome djelovanju: Važno je očekivati neočekivano

Važno je očekivati neočekivano!

Ako ti tvoje dosadašnje razmišljanje i djelovanje nije pomoglo do sada ostvariti želje, neće ni odsada.Kvaka je u tome da se nešto treba promijenititi se trebaš promijeniti. Afirmacijama ćeš se dovesti na put koji vodi u pravom smjeru, ali same afirmacije neće ti pomoći. One će te namagnetizirati za željeno, ali neće djelovati ako ti ne djeluješ. Djelovanje afirmacija ovisi o tvome djelovanju! To znači da trebaš dobro otvoriti oči i uši za prilike koje ćeš afirmacijama namagnetizirati. Ne moraš si razbijati glavu oko toga. Važno je samo da ne odbiješ ono što si afirmacijama privukao/la, da poduzmeš sve što je potrebno da bi došlo do ostvarenja. Ništa ti neće pasti s neba. Afirmacije nisu čiribu-čiriba. One su bolje od toga, jer je puno slađe ostvariti nešto svojom zaslugom, nego čarolijom.

Posljedica procesa korištenja afirmacija očitavat će se na taj način da će ti sinuti neke nove ideje kako ostvariti željeno, dogodit će ti se da “slučajno” upoznaš nove ljude koji će ti pomoći u ostvarenju ili će se dogoditi nešto drugo što će te odvesti u novom smjeru, pa stoga budi otvoren(a) za nove ideje, ljude i situacije. Ne propuštaj prilike, koliko god se činile glupim. Zapamti, takve prilike bi prije propustio/la, zato i nisi do sad ostvario/la sve što želiš. Napravi preokret u glavi, dopusti da afirmacije djeluju na neobičan način.

Ako želiš nešto dobiti, ne propusti ni jednu priliku da prvo daš, jer davanje prethodi dobivanju. Pa ako te netko bude nešto zamolio, daj. Ako te prosjak zamoli za koju kunu, nemoj se kao i obično praviti da ga ne vidiš, nego udijeli barem nešto, pa će i tebi biti udijeljeno ono što ti želiš, kad-tad.

Nanny

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0