Dijelova tijela koje oni jednostavno obožavaju na ženama Dijelova tijela koje oni jednostavno obožavaju na ženama
Plastične operacije, liposukcije, masaže i dijete, a sve to kako bi izgledale mršavije i zadivile ih. Krivo! Drage žene, niste niti svjesne koliko muškarci... Dijelova tijela koje oni jednostavno obožavaju na ženama

Plastične operacije, liposukcije, masaže i dijete, a sve to kako bi izgledale mršavije i zadivile ih. Krivo! Drage žene, niste niti svjesne koliko muškarci vole žensko tijelo i njegove prirodne obline. Donosimo 7 dijelova tijela koje oni jednostavno obožavaju.

 

 

1. Kosa

Njen miris i svježina mirisnog šampona kada nasloni svoje usne želeći je poljubiti. Način na koji ona pada preko očiju budi želju da je lagano rukom makne iza njenog uha, na koji se sjaji budi u njemu gotovo neizdrživu želju da rukom prođe kroz nju i uživa u njenoj mekoći.

2. Oči

‘U njenim očima ljubav počinje’ kaže pjesma. Ženine oči zaista su čarobne i to bez obzira na sjenila i maskaru koje nam daju sigurnost i samopouzdanje. Mislite li da je muškarcima važno nosite li šminku?

3. Koža

Tako glatka i meka, kao da ga poziva na poljubac i nježan dodir. Upravo je koža jedan od razloga zašto bi muškarac radije provodio romantične trenutke sa ženom nego sa svojom bogatom kolekcijom filmova za odrasle.

4. Ramena i zaobljenost ženskog vrata

Ima nešto u ženinim ramenima i vratu što je muškarcima neodoljivo. Možda je to savršen oblik koji ih privlači da se približe, nježno naslone svoje usne i udahnu taj prirodan miris ženske kože. Ovaj dio ženskog tijela ujedno se smatra i erogenom zonom.

5. Pupak

nema nekog posebnog objašnjenja jer i muškarci ga imaju. Možda je to zato što ga žene bolje održavaju i trude se ga držati besprijekorno čistim. Muškarci ga jednostavno vole.

6. Obline

Oblik naših leđa, naši raskošni bokovi koji se lagano njišu dok hodamo, naši guzovi koji pozivaju da ih čvrsto zgrabe. Za muškarca u našem životu cjelokupan oblik našeg tijela jednostavno vrišti ‘žena!’

Drage pripadnice ljepšeg pola, ne smanjujte ih i ne skrivajte već ih ponosno pokazujte i njegujte.

7. Grudi

Iako i grudi spadaju u ženske obline, one su za svakog muškarca nešto sveto, nešto što se ne može uporediti niti s jednim drugim dijelom tijela. Vole zuriti u njih, dodirivati ih, nasloniti svoje usne na njih. Nije važno koje su veličine, već sama pomisao da ih imamo muškarce dovodi do ludila.

 

Izvor: zadovoljna.hr 

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0