Dani organske proizvodnje 2013. Sarajevo Dani organske proizvodnje 2013. Sarajevo
Manifestacija “Dani organske proizvodnje 2013.” koju organizuje Asocijacija organskih proizvođača Kantona Sarajevo, počinje sutra i trajat će do 7. aprila. Na Manifestaciji će se... Dani organske proizvodnje 2013. Sarajevo

Manifestacija “Dani organske proizvodnje 2013.” koju organizuje Asocijacija organskih proizvođača Kantona Sarajevo, počinje sutra i trajat će do 7. aprila. Na Manifestaciji će se prezentirati organski proizvodi domaćih proizvođača, koje će moći probati svi posjetioci. Ovo će biti prilika za ostvarivanje kontakata proizvođača i potrošača, te animacija novih potencijalnih proizvođača u organskoj proizvodnji. Posebno će se educirati građani o važnosti konzumiranja organske hrane.

Asocijacija organskih proizvođača Kantona Sarajevo zajedno s izlagačima sajma prikupit će sredstva koja će se donirati za djecu koja se nalaze u stanju socijalne potrebe u Dječijem domu „Bjelave“, navodi se u saopćenju Asocijacije organskih proizvođača.

Organska hrana je sinonim za zdravu ishranu, te Vas pozivamo da posjetite ovaj pozitivni događaj.

Izvor: Fena/Pozitivne.info

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *