Da Li Ste Suđeni Jedno Drugom: Suviše Očite Stvari Koje Vam Daju Odgovor! Da Li Ste Suđeni Jedno Drugom: Suviše Očite Stvari Koje Vam Daju Odgovor!
Ako se prepoznajte u ovim stavkama, on jeste vaša srodna duša, čak i ako vas užasno nervira njegova navika ne spuštanja daske na zahodskoj... Da Li Ste Suđeni Jedno Drugom: Suviše Očite Stvari Koje Vam Daju Odgovor!

Ako se prepoznajte u ovim stavkama, on jeste vaša srodna duša, čak i ako vas užasno nervira njegova navika ne spuštanja daske na zahodskoj školjci.

Kao djevojčice sve smo maštale o princu na bijelom konju, ali vremenom je većina nas uspjela se probudi iz ovog klinackog sna i shvati da nešto kao “savršeni muškarac” ipak nema. To, međutim, ne znači da ne možete pronaći partnera s kojim ćete se – savršeno dobro razumjeti i uživati ​​u ljubavi koja vas i ispunjava i traje, prenosi Cosmopolitan.rs.

Razlika u odnosu na nezrelo razmišljanje je ta što bi sada već trebalo shvatiti da sretna veza podrazumijeva i svađe i krize, i povremena neslaganja. I to je sve ok.

A, ako se pitate da li je momak s kojim ste trenutno stvarno za vas, ovo su znakovi koji bi mogli pomoći odgovoriti na pitanje.

Ako se prepoznajte u ovim stavkama, on jeste vaša srodna duša, čak i ako vas užasno nervira njegova navika ne spuštanja daske na zahodskoj školjci!

Govorite jedno drugom sve
Čak i ono što ne biste podijelili ni s kim drugim. Vaše tajne, želje i snovi često su nešto što želite zadržati samo za sebe, a ako je vaš dečko ipak netko s kim to volite podijeliti, velike su šanse da ste stvoreni jedno za drugo.

Dozvoljavate mu da vas vidi – stvarno
Baš onakvu kakvi jeste. Ako se pored njega osjećate dovoljno opušteno da vam ne predstavlja problem ni da vas vidi u najgorem izdanju, to je odličan znak. Jer, sjetite se onoga što je rekla Marilyn Monroe: Ako me ne možeš podnijeti u mom najgorem izdanju, onda me ne zaslužuješ ni u najboljem!

Nemate problem da mu se suprotstavite
Ako ste u vezi u kojoj se bojati reći dečku da se ne slažete s njim ili da vam se ne sviđa nešto što je on predložio, niste u dobroj vezi! Dečko mora biti netko tko će poštovati vaše mišljenje iako je drugačije od njegovog, i najvažnije od svega, neko pred kim neće imati problem da kažete da ne mislite isto.

Smijete se zajedno
Zvuči kao osnovna stvar, ali vrlo često upravo na nju zaboravljamo. Parovi koji se smiju zajedno, ostaju zajedno.

Šutite zajedno
Ne mislimo na neugodnu tišinu, nego o onu šutnju u kojoj ste oboje svjesni da je u redu da ćutite. Ugodna tišina je znak da vam je dovoljno ugodno kada ste zajedno, da možete opustiti i da ne morate izmišljati načine da razbijete nelagodu.

anes.h

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0