Da li je zainteresovan? Možda se na facebook-u krije odgovor Da li je zainteresovan? Možda se na facebook-u krije odgovor
Ljubav, a posebno počeci su uvijek kompleksni. Ponekad nismo sposobni ocijeniti da li je to flert ili samo prijateljska komunikacija.  Imamo za vas tri... Da li je zainteresovan? Možda se na facebook-u krije odgovor

Ljubav, a posebno počeci su uvijek kompleksni. Ponekad nismo sposobni ocijeniti da li je to flert ili samo prijateljska komunikacija.  Imamo za vas tri signala koji bi mogli da znače da je zainteresovan.

Chat na socijalnim mrežama dakako ne može zamijeniti kontakt uživo, ali da pomogne kako bi spoznali nečije emocije, to sigurno može.

  1.  Šalje vam linkove, pjesme ili knjige za koje misli da će vas zanimati.
  2. Priključit će vam se na izlasku. Ne smeta mu što ste u ženskom društvu, zaustavit će se i provesti dio večeri s vama.
  3. Njegovi prijatelji znaju za vas, a počinju vas i pozdravljati kada vas vide.

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *