Četiri razloga da još više vremena posvetiš – sebi! Četiri razloga da još više vremena posvetiš – sebi!
Iako su žene po prirodi skrbnici, vrlo često zaboravljaju voditi brigu o sebi, iako je to vrlo bitna stavka za njihovu ukupnu dobrobit •... Četiri razloga da još više vremena posvetiš – sebi!

Iako su žene po prirodi skrbnici, vrlo često zaboravljaju voditi brigu o sebi, iako je to vrlo bitna stavka za njihovu ukupnu dobrobit • Briga o tijelu vrlo je važna, kako bi imala dovoljno energije za sve obaveze u danu

STAVLJANJEM sebe na prvo mjesto, jedan je od najpametnijih poteza koje možeš napraviti.

Iako su žene po prirodi skrbnici, vrlo često zaboravljaju voditi brigu o sebi, iako je to vrlo bitna stavka za njihovu ukupnu dobrobit. Donosimo četiri važna razloga zašto bi još danas trebala staviti sebe na prvo mjesto.

1. Zdravlje

Briga o tijelu vrlo je važna, kako bi imala dovoljno energije za sve obaveze u danu i kako bi povećala imunitet. Jedna od najboljih taktika: što zdravija i zelenija prehrana, vježbanje barem tri puta tjedno i dovoljno sna.

2. Ljepota

Sreća i ljepota idu ruku pod ruku, jer ona nam daje toliko potreban sjaj. Spavaš li približno sedam sati dnevno? Radiš li pauze na poslu? Odvajaš li barem sat vremena dnevno samo za sebe i ono što voliš?

3. Ljubav

Postavlja se jednostavno pitanje – ako se ne osjećaš dobro i zadovoljno u vlastitoj koži, kako ćeš biti raspoložena za druge? Partner je najčešće prva osoba na kojoj ispucavamo nezadovoljstvo i frustracije, što može dovesti i do većih problema od svađe. Prvo treba znati naučiti voljeti sebe.

4. Bol

Svi nosimo emocionalnu prtljagu iz prošlosti, ali imamo priliku umanjiti tu bol ili postići da ona potpuno nestane – radom na sebi. Drugim riječima, vrijeme je da dobrotu i suosjećanje razviješ i za sebe i stvoriš najveće prijateljstvo od svih – sa samom sobom.

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0