Canberra: Otvoreni dani ambasade Bosne i Hercegovine Canberra: Otvoreni dani ambasade Bosne i Hercegovine
Ambasada Bosne i Hercegovine u Canberri organizirala je Otvoreni dan Ambasade, a u okviru “Windows to the world” programa povodom obilježavanja 100. godišnjice osnivanja... Canberra: Otvoreni dani ambasade Bosne i Hercegovine

Ambasada Bosne i Hercegovine u Canberri organizirala je Otvoreni dan Ambasade, a u okviru “Windows to the world” programa povodom obilježavanja 100. godišnjice osnivanja grada Canberre.

Ambasada Bosne i Hercegovine je jedna od 35 ambasada koje su učestvovale u ovom programu, te uz Ambasadu Republike Slovenije jedina iz našeg regiona, saopćeno je iz Ambasade BiH u Canberri.

Više od 800 australskih i bh. građana koji su ovom prilikom posjetili ambasadu uživali su u bogatom kulturno-umjetničkom programu koji je na najbolji način prezentirao vrijednosti i ljepote BiH.

Izvor: Fena

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *