Budite zahvalni na sitnicama Budite zahvalni na sitnicama
Budite zahvalni na sitnicama, koliko god one male bile. Probudili ste se jutros živi i zdravi, zar može biti bolje… Odvojite svoje vrijeme za... Budite zahvalni na sitnicama
Budite zahvalni na sitnicama, koliko god one male bile. Probudili ste se jutros živi i zdravi, zar može biti bolje… Odvojite svoje vrijeme za zahvalnost i neka vam izražavanje zahvalnosti postane svakodnevna rutina.

Pokazujte zahvalnost na sve moguće načine: riječima, osjećanjima, uzdahom, disanjem… Budite zahvalni ljudima koji vas okružuju makar to bile najobičnije sitnice ili kompliment. Pričajte drugima o svojoj zahvalnosti jer ćete tako pozitivnošću i radošću ‘inficirati’ ljude oko sebe.

Budite zahvalni za tuđe uspjehe i sreću što je vjerovatno najteže izvesti u našem sve sebičnijem društvu, ali znajte da tuđi dobitak nije vaš gubitak. Podijelite taj osjećaj sa drugima i shvatićete da ste i sami na dobitku.

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0