Bruce Lipton: Misli su energija te one imaju moć stvaranja Bruce Lipton: Misli su energija te one imaju moć stvaranja
Nedavna dostignuća naučnika Bruce Liptona na području ćelijske biologije najavljuju važan evolucijski preokret. Skoro 50 godina smo se držali iluzije kako su zdravlje i... Bruce Lipton: Misli su energija te one imaju moć stvaranja

Nedavna dostignuća naučnika Bruce Liptona na području ćelijske biologije najavljuju važan evolucijski preokret. Skoro 50 godina smo se držali iluzije kako su zdravlje i sudbina isprogramirani u našim genima, koncept koji se naziva genetski determinizam.

Iako je kolektivna svijest prožeta vjerovanjem kako je naš karakter genetski predodređen, javlja se novo radikalno shvatanje na području nauke. Stanični biolozi sada razumiju kako okolina – spoljni univerzum i naša unutrašnja fiziologija, te još bitnije, naša percepcija okoline, direktno kontrolišu aktivnost naših gena.

“Misli (NE RAZMIŠLJANJA) su energija, one su STVARNE i imaju MOĆ”

“AKO JE SADRŽAJ VAŠIH MISLI DA MOŽETE IMATI NOVAC, MA KAKO VAM TRENUTNA SITUACIJA GOVORI SUPROTNO – VI ĆETE GA IMATI, JER JE NAJMOĆNIJA MOĆ MISLI”

NEMOJTE SUMNJATI U TO ŠTO NAREĐUJETE SVOM UMU I TIJELU!!!

Ako su ti misli slabe i jadne i život će ti takav biti!!!

ODBACI stare navike, dogme, uvjerenja… koja te OGRANIČAVAJU da se ispoljiš u svoj svojoj punini, uzmi SVOJ život u svoje ruke i počni gospodariti njime.

Tebe vode u tvom životu tvoja uverenja i ubjeđenja o svijetu u kojem živiš, IZDIGNI se iznad svega toga i počni stvarati prvo novog sebe, pa onda novi i bolji svijet oko sebe.

Kaži sebi za početak “JA SAM PREDODREĐEN DA BUDEM BOGAT I DA POMAŽEM SIROMAŠNE, DA IM OTVORIM OČI TE IM OJAČA UM I ONI SHVATE DA SVOJIM MISLIMA MOGU KREIRATI SVOJE SPOSOBNOSTI I MOGUĆNOSTI”

[youtube_sc url=”http://www.youtube.com/watch?v=RqL8mr9j9Xc” width=”620”]

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0