Brotnjo 2013: Dani berbe grožđa Brotnjo 2013: Dani berbe grožđa
Organizacijski odbor Dani berbe grožđa -Brotnjo 2013. donio je Odluku da se obilježavanje 58: turističko-kulturno-gospodarstvene manifestacije održi od 20 do 22. rujna u Čitluku.... Brotnjo 2013: Dani berbe grožđa

Organizacijski odbor Dani berbe grožđa -Brotnjo 2013. donio je Odluku da se obilježavanje 58: turističko-kulturno-gospodarstvene manifestacije održi od 20 do 22. rujna u Čitluku.

Kako je najavljeno prvoga Dana manifestacije “Dani berbe grožđa Brotnjo 2013″u petak, 20.rujna u 19 sati i 30 minuta u Klubu Matice hrvatske Čitluk bit će upriličeno otvorenje Izložbe slika akademskoga slikara Branimira Dorotića, a u 20 sati i 30 minuta u Hotelu “Brotnjo” zakazano je predstavljanje knjige iz biblioteke Stoljeća hrvatske književnosti.

U subotu, 21. rujna u 9 sati u Gradskoj športskoj dvorani bit će održan Međunarodni karate turnir „Dani berbe grožđa – Brotnjo 2013“, a od 19 sati otpočinju Stručna predavanja iz vinogradarstva i vinarstva  u Podrumima Andrija Paoča sljedećim redoslijedom:

– Agronomski i Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru;

– dipl.ing.agr. Ana Mandić „Metode korištene u indentifikaciji i opisu sorti vinove loze“

– mr.sc. Viktor Lasić: „Sadašnje stanje vinogradarstva u FBIH – SWOT ANALIZA“

– doc.dr.sc.Tihomir Prusina: „Mane i bolesti vina“

– prof.dr.sc.Ivan Ostojić: „Periodički štetnici vinove loze“

Posljednjega dana turističko-kulturno-gospodarstvene manifestacije “Dani berbe grožđa-Brotnjo 2013.” program otpočinje u 15 sati Atletskim mitingom na Gradskom stadionu “Bare”.

U 18 sati  će krenuti svečani mimohod svih sudionika manifestacije od Srednje škole fra Slavka Barbarića do Broćanskog trga gdje će u 18 sati i 30 minuta biti svečano otvorenje 58. turističko-kulturno-gospodarstvene manifestacije „Dani berbe grožđa – Brotnjo 2013“ što je ujedno i početak programa kulturno-umjetničkih društava, skupina i pojedinaca.

Bosutski bećari će od 21 sat zabavljati Brotnjake, a za domaćine i goste pripremljena su vrhunska broćanska vina i hercegovački specijaliteti.

Izvor: Glasbrotnja.net

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0