Bjelašnica i Jahorina prekrivene snijegom: Skijaška sezona kreće ranije? Bjelašnica i Jahorina prekrivene snijegom: Skijaška sezona kreće ranije?
Prvi ovosezonski snijeg je tokom noći pao širom BiH. Snijeg koji od sinoć pada u većem dijelu zemlje na planinama je formirao pokrivač do... Bjelašnica i Jahorina prekrivene snijegom: Skijaška sezona kreće ranije?

Prvi ovosezonski snijeg je tokom noći pao širom BiH. Snijeg koji od sinoć pada u većem dijelu zemlje na planinama je formirao pokrivač do 30 cm.

Prvi ovosezonski snijeg je tokom noći pao širom BiH. Snijeg koji od sinoć pada u većem dijelu zemlje na planinama je formirao pokrivač do 30 cm.

– Na Bjelašnici visina snijega u Babinom dolu je 25 centimetara, a temperatura jutros u 7.00 sati iznosila je – 5 stepeni Celzijusa. Visina snijega na vrhu Bjelašnice je 30 cm, a temperatura jutros u 7.00 sati iznosila je -16 stepeni – kazala je Feni glasnogovornica ZOI 84 Muamera Šehić.

Na Malom polju na Igmanu visina snijega je 15 cm, a temperatura u 7.00 sati bila je – 6 stepeni. Na Velikom polju na Igmanu visina snijega je 25 cm, a temperatura u 7.00 sati jutros je iznosila – 5 stepeni.

Otvaranje skijaške sezone zvanično je planirano za 15. decembar kao i ranijih godina.

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0