Bitno je pronaći sebe i svoj talenat sa fakultetom ili bez! Bitno je pronaći sebe i svoj talenat sa fakultetom ili bez!
Svi smo mi rođeni sa nekim talentom i svi imamo mogućnost da ispoljimo kreativnost na nama svojstven način. Fakultetsko obrazovanje ne znači i uspjeh,... Bitno je pronaći sebe i svoj talenat sa fakultetom ili bez!

Svi smo mi rođeni sa nekim talentom i svi imamo mogućnost da ispoljimo kreativnost na nama svojstven način. Fakultetsko obrazovanje ne znači i uspjeh, a najbolji dokaz za to su, u nastavku, nabrojani ljudi.

1. Mark Zakerberg

Osnivač fejsbuka zaradio je više nego što ćeš ti (vjerovatno) ikada zaraditi, iako se poslije ETF-a brzo nalazi posao. Zakerberg inače nikada nije završio svoje studije na Harvardu

2. Bred Pit

Najpoznatiji glumac današnjice nije završio FDU, nije završio nikakav fakultet, jer je napustio univerzitet u Misuriju dvije nedjelja prije diplomiranja. Da ga je završio bio bi – diplomirani novinar

3. Al Paćino

Ne samo što nije završio fakultet: slavni Al je pao i nekoliko razreda u srednjoj školi u Njujorku, koju nije nikada završio. Položio je samo engleski..

4. Bil Gejts

Osnivač “Majkrosofta” dao je primjer Zakerbergu kako pobjeći sa Harvarda i postati bogat, slavan i poštovan. Nema diplomu.

5. Opra

Vjerovatno najveća voditeljska zvijezda napustila je Univerzitet u tenesiju. Nije nam poznato zbog čega je tako, ali očigledno nije pogriješila

6. Skot Ficdžerald

Poznati pisac bio je toliko loš student da je sa Prinstona izbačen zbog loših ocjena. To mu nije odmoglo dok je pisao “Velikog Getsbija”

7. Ralf Loren

Ovaj patriota napustio je koledž “Baruh” kako bi služio u američkoj vojsci. Kada je jednom osjetio miris baruta, povratak među klupe bio mu je nedovoljno inspirativan.

8. Lejdi Gaga

Na Univerzietu u Njujorku ostala je tek jedan semestar. Onda se malo odmorila od obaveza, sakupila stečeno znanje, pa postala najveća pop ikona današnjice.

9. Džon Lenon

Izbačen je iz škole u Liverpulu. Napravio je bend sa još tri druga. Ostalo je istorija

10. Abraham Linkoln

Sa 12 godina je napustio školu kako bi pomogao porodici oko farme. Kasnije je postao predsjednik Sjedinjenih američkih država. Više hiljada škola i univerziteta nosi njegovo ime.

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0