Besplatni zagrljaji na Trgu Krajine u Banjoj Luci Besplatni zagrljaji na Trgu Krajine u Banjoj Luci
U cilju promocije ASuBiH-a oko 30 aktivista Lokalnog tima Banjaluka je podijelilo besplatne zagrljaje svim prolaznicima i na taj način su pokušali da zgriju... Besplatni zagrljaji na Trgu Krajine u Banjoj Luci

U cilju promocije ASuBiH-a oko 30 aktivista Lokalnog tima Banjaluka je podijelilo besplatne zagrljaje svim prolaznicima i na taj način su pokušali da zgriju jedni druge u ovim hladnim, zimskim danima.

Pored zagrljaja podijeljen je i promotivni materijal pomoću kojeg su se srednjoškolci informisali o radu ASuBiH-a.

Prolaznici su bili vidno iznenađeni, neki neraspoloženi, ali je većina njih, sa osmijehom na licu, primila zagrljaj.

Asocijacija srednjoškolaca u BiH je nevladina organizacija koja okuplja sve srednjoškolce u cilju promocije prava istih i njihove zaštite. Asocijacija se bavi svim pitanjima vezanim za srednjoškolce i problemima sa kojima se oni susreću.

Lokalni tim Banjaluka koji djeluje pod pokroviteljstvom ASuBiH-a postoji već deset mjeseci i do sada je uspješno realizovao tri projekta te je nekoliko puta prezentovao svoj rad banjalučkim srednjoškolcima.

Izvor: eTrafika

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *