Beautifu Women: Aida Đapo najljepšu na svijetu za 2013. Beautifu Women: Aida Đapo najljepšu na svijetu za 2013.
Kako prenosi naš prijateljski portal Doznajemo.com, web sajt Beautifu Women  je organizovao svjetski izbor za najljepšu ženu svijeta 2013. godine (Most Beautiful Women In... Beautifu Women: Aida Đapo najljepšu na svijetu za 2013.

Kako prenosi naš prijateljski portal Doznajemo.com, web sajt Beautifu Women  je organizovao svjetski izbor za najljepšu ženu svijeta 2013. godine (Most Beautiful Women In The World 2013) Zamislite ispred Yesice Toscanini, Venus Raj, Eve Mendes, Vanesse Fonseca, Carmen Soo, Monike Bellucci, Adriane Lima, Megan Fox našla se Bosanka Aida Đapo umjetničkog imena Idda Van Munster te zauzela prvo mjesto na top listi za najljepšu ženu svijeta.

U obrazloženju izbora navodi se da je ljepota ove mlade dame hipnotizirajuća, i da Aida ima jedinstvenu karizmu i životni stil. Dodaje se da je ona obrazovana, vrlo talentovana i jednostavno izvanredna osoba.

Pogledajte nekoliko fotografija ove prelijepe žene i uvjerite se i sami zašto je Aida Đapo izabrana za najljepšu u ovoj godini.

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0